Carmen HD1695 - Föhn - 1700W - Diffuser - Coolshot functie - Zwart

23,94 19,95
5 Prijzen, De beste prijs bij Expert.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Boven de 25 euro gratis bezorgd
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, vanavond in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Carmen HD1695 - Föhn - 1700W - Diffuser - Coolshot functie - Zwart

De Carmen HD1695 Volume is een lichtgewicht föhn zodat hij handig in gebruik is. Je kunt hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Deze föhn heeft 2 gecombineerde snelheids- en temperatuurinstellingen zodat het haar in een korte tijd gedroogd kan worden. Wil je graag een kapsel met veel volume? Probeer dan de bijgeleverde kleine diffuser! Door deze op je hoofdhuid te plaatsen en draaiende bewegingen te maken creëer je een onweerstaanbare look vol volume, ideaal voor licht krullend haar. Zorg ervoor dat het haar licht vochtig is voordat u met de diffuser start. Sluit af met de coolshot-functie voor koude luchtstroom, hiermee fixeer je het haar zodat het perfect in model blijft zitten.

  • Diffuser meegeleverd
  • 2 warmtestanden
  • Coolshot-functie
Coolshot-functie
De Coolshot-functie is een knop op de föhn(borstel) waarmee je koude lucht krijgt. Deze functie is van belang om het haar te fixeren. Met warmte kan je jouw haar omvormen (d.m.v. stijlen, krullen, föhnen) en met de koude stand zet je jouw resultaat vast. Je kunt het vergelijken met het strijken van kleding. Als het kledingstuk nog heet is, is het nog kwetsbaar en kan het snel weer in de kreuk. Met haar werkt het eigenlijk hetzelfde. Zodra het is afgekoeld, is het niet meer zo kwetsbaar. Kortom, als je deze functie van jouw föhn gebruikt staat jouw kapsel als een huis! Diffuser
Een diffuser is een handig hulpstuk om extra volume te creëren tijdens het föhnen. Als je de blaasmond van de föhn afhaalt, kan je de diffuser er gemakkelijk op klikken. Hang vervolgens je hoofd zijwaarts of ondersteboven en plaats je haar/krullen voorzichtig in de diffuser. Beweeg de diffuser naar je hoofd toe om de warme lucht naar de aanzet van je haar te krijgen. Nu gaat de diffuser jouw haar op een speelse manier drogen, zodat je veel volume krijgt.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: