Zilveren Carmen HD600 - Droogkap - 600 watt - 2 warmtestanden -Luxe opbergtas - ION technologie

31,40 29,99
7 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Zilver

Over Zilveren Carmen HD600 - Droogkap - 600 watt - 2 warmtestanden -Luxe opbergtas - ION technologie

Met de Carmen HD600 droogkap kun jij thuis jouw kapsel in model laten brengen zoals in een kapsalon. Deze Carmen HD600 droogkap zorgt ervoor dat je haar kan drogen, met of zonder krulspelden. Deze droogkap is voorzien van een vermogen van 600 watt, twee warmtestanden en een coolshot-functie om te zorgen dat jouw kapsel in model blijft.
Om te voorkomen dat je haar statisch wordt tijdens het drogen beschikt de Carmen HD600 droogkap over ION technologie. Verder is er een instelbare riem wat ervoor zorgt dat de droogkap makkelijk hanteerbaar is tijdens gebruik. De Carmen HD600 is achteraf op te bergen in de meegeleverde opergtas. Productvoordelen van de Carmen HD600 Droogkap

  • Vermogen van 600 watt
  • ION technologie om statisch haar te voorkomen
  • Coolshot-functie voor de fixatie van het haar
  • 2 warmteinstellingen
  • Inclusief luxe opbergtas
De belangrijkste kenmerken van de Carmen HD600 Droogkap
  • Coolshot-functie
    De coolshot-functie is een functie van de droogkap waarmee je koude lucht krijgt. Deze functie is van belang om het haar te fixeren. Nadat je met een warme blaasstand jouw haar hebt gevormd, is het van belang om met de koude stand jouw resultaat vast te zetten. Dit doet je met de coolshot-functie. Zodra het is afgekoeld, is je haar namelijk niet meer zo kwetsbaar.

  • ION technologie
    De Ionische technologie is geschikt om pluizig- en statisch haar te voorkomen. Tijdens het föhnen/stylen/drogen worden negatieve ionen verspreidt. Deze transformeren waterdruppels in microscopisch kleine watermoleculen, die vervolgens door je haar worden opgenomen. Hierdoor sluiten ook je haarschubben. Zodra je haarschubben zijn gesloten ontstaat er een prachtige glans.