Zwarte Valera LIGHT SL5400T - Lichtgewicht opvouwbare föhn - Krachtige Long-Life DC motor - Swiss made

47,93 42,99
4 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Valera LIGHT SL5400T - Lichtgewicht opvouwbare föhn - Krachtige Long-Life DC motor - Swiss made

VALERA Swiss Light SL 5400T FOLD AWAY Föhn
VALERA Swiss Light 5400 FOLD AWAY is een zeer lichte, maar krachtige haardroger die opvouwbaar is en daardoor geschikt voor zowel thuis als op reis. Een professionele föhn met een laag gewicht van slechts 390 gram (zonder kabel), die je dankzij de inklapbare handgreep ruimtebesparend kunt opbergen. De lichtgewicht en krachtige DC motor heeft een lange levensduur. De krachtige ionisatiefunctie zorgt voor glanzend haar zonder statisch opladen.Het meegeleverde smalle föhnmondstuk, maakt precisiestyling mogelijk.
Er zijn zes combinaties van luchtstroom- / temperatuurinstellingen om het haar naar wens te kunnen stylen. De koele lucht functie fixeert je model. De drie meter lange flexibele professionele kabel geeft je alle bewegingsvrijheid die je nodig hebt en na afloop is hij makkelijk te reinigen door het opklapbare luchtinlaatrooster.


Kenmerken van de VALERA Swiss Light SL 5400T FOLD AWAY Föhn
2000 W
Opvouwbare handgreep
Ionen generator
LANGE LEVENSDUUR DC-motor
Rimpeldraad SECURITY verwarmingselement
6 luchtstroom- / temperatuurinstellingen
Koele lucht knop
Smal concentrator-mondstuk
Scharnierend luchtinlaatrooster
SuperFlex kabel 3 m
Schakelaars vooraan
Gewicht zonder kabel 390 g
Made in Switzerland


VALERA, Zwitserse haarspecialisten sinds 1955.
Hairstyling tools - bij VALERA noemen we ze ook wel haarverzorgingsproducten, en terecht. VALERA ontwikkelt en produceert al 60 jaar apparaten om haar te drogen en te stylen. Het doel van onze productontwikkeling is gezond en verzorgd haar. Met VALERA-producten kun je erop vertrouwen dat je de juiste keuze voor je haar hebt gemaakt. We ontwikkelen onze producten op basis van een gedegen wetenschappelijke kennis van haar en werken nauw samen met haarspecialisten van universitaire klinieken, haarstylisten en cosmeticafabrikanten.
VALERA's expertise in de professionele kapperssector en onze nauwe samenwerking met haarstylisten biedt voordelen voor de consument. VALERA past hun expertise op het gebied van haarverzorging en styling toe op een breed scala aan producten voor thuisgebruikers:

Maat:
2000w
Materiaal:
Kunststof
Voorraad: