Grijze Herbatint 1N Zwart - Haarverf - Biologisch permanente vegan haarkleuring - 8 plantenextracten - 150 ml

14,95 11,96
4 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Herbatint 1N Zwart - Haarverf - Biologisch permanente vegan haarkleuring - 8 plantenextracten - 150 ml

Een natuurlijke haarkleuring met 100% grijsdekking?
Herbatint (B-Corp certified) biedt 30 verschillende tinten haarkleuringsgels zonder ammoniak en mét 100% grijsdekking. Bij de haarkleuring staat natuurlijke kleuring, voeding en optimale bescherming van het haar voorop. De haarverf bevat een unieke en zachte formule zonder parabenen, alcohol of parfum en is verrijkt met 8 bio plantenextracten, waaronder aloë vera, hamamelis, echinacea en walnoot. De formule bevat bovendien een lage concentratie waterstofperoxide.

Herbatint 1N is een prachtige zwarte tint voor een natuurlijke kleur en glans en een duurzaam resultaat. De haarkleuring is geschikt tot 2 toepassingen.
• Permanente, natuurlijke haarkleuring
• Zonder ammoniak
• Met 8 bio plantenextracten voor optimale verzorging
• Zonder parabenen, alcohol, gluten en parfum
• Geschikt voor veganisten
• 100% biologisch
• Dermatologisch getest, geschikt voor de gevoelige huid
• Dierproefvrij

Gebruik
De verpakking bevat 1 flesje kleurstof, 1 flesje fixeermiddel, 1 staaltje Normaliserende Shampoo, 1 staaltje Crème Royale en 1 bijsluiter met handschoenen. Volg de aanwijzingen op de bijsluiter. De kleuring gebeurt in 3 eenvoudige stappen:
De kleur voorbereiden (meng hiervoor het kleurmiddel en het fixeermiddel in gelijke hoeveelheden),Herbatint aanbrengen en laten inwerken en tot slot: uitspoelen en het haar verzorgen met de bijgevoegde regenererende balsem.

Advies
Haarkleurstoffen kunnen ernstige allergische reacties veroorzaken. Volg de instructies. Het is aan te raden een gevoeligheidstest te doen 48 uur vóór het gebruik. Dit product is niet bestemd voor gebruik bij personen jonger dan 16 jaar.

Ingrediënten
Laureth-4, Propylene glycol, Aqua (water), PEG-2 Oleamine, Ethanolamine, Oleic acid, Aloe barbadensis (Aloe Vera) leaf extract, Hamamelis virginiana (Witch Hazel) leaf extract, Betula Alba (Birch) leaf extract, Echinacea angustifolia (Echinacea) root extract, Juglans regia (Walnut) shell extract, Rheum palmatum (Rhubarb) root extract, Cinchona calisaya (Cinchona) bark extract, PEG-75 meadowfoam seed oil, Limnanthes alba (Meadowfoam) seed oil, p-Aminophenol, Tetrasodium glutamate diacetate, p-Phenylenediamine, p-Methylaminophenol sulfate, 2-Methylresorcinol, 4-Chlororesorcinol, Cetrimonium chloride, Sodium metabisulfite, Glycerin.
Over Herbatint
Herbatint is een van oorsprong Italiaans merk dat al ruim 40 jaar het meest natuurlijke alternatief op het gebied van permanente haarkleuring biedt. Herbatint produceert een uitgebreid assortiment permanente haarkleuringsgels zonder ammoniak, verrijkt met acht organische kruidenextracten. Bij de haarkleuring staat natuurlijke kleuring, voeding en optimale bescherming van het haar voorop. Herbatint baseert zich op de zuiverste grondstoffen en biologische kruiden- en plantenextracten en eiwitten rechtstreeks uit de natuur. Er worden dan ook minimale farmaceutische en chemische ingrediënten gebruikt. Bovendien is Herbatint een gecertificeerde B Corporatie. Certified B Corporations® is een samenwerkingsverband dat gebruik maakt van de kracht van ondernemen om sociale- en milieuproblemen op te lossen.

Maat:
150 ml,  150ml
Voorraad: