Hair4Hair, Volume Colorspray Hair fibers, camouflerende haarvezels in een spuitbus, Grijs, 250 ml

24,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Hair4Hair, Volume Colorspray Hair fibers, camouflerende haarvezels in een spuitbus, Grijs, 250 ml

Direct een volle bos haar door even te sprayen en niemand die dat ziet. De unieke Hair4Hair Volume Color Hair fiber Spray kleurt en verdikt alle haren in dezelfde natuurlijke teint. Zo camoufleert u volledig onzichtbaar uw dun wordende haar, kale plekken, grijs wordende haar of uitgroei in slechts enkele seconden. Gebruik na de Color spray de Hair4Hair hair fiber Mist. De Mist zorgt voor extra hechting van de hair fibers en geeft het haar ook nog een mooie glans. Alles blijft perfect op zijn plaats. Zelfs bij regen, wind, sporten en transpireren.
De Hair4Hair Volume Color Hair fiber Spray zorgt voor een jonger uiterlijk en meer zelfvertrouwen. De spray is ideaal voor iedereen de last heeft van haaruitval, haarverlies, wijkende haargrens, Alopecia Areata en Alopecia Androgenetica of haaruitval door de bijwerkingen van medicijnen. De spray is ook perfect als u gewoon dikker haar wil, de eerste grijze haren wil camoufleren of de volgende dure verfbeurt bij de kapper nog even wil uitstellen.

Hair4Hair van Pro Haarzorg is een uniek revolutionaire cosmetische haarverdikker van minuscuul kleine keratine haarvezels (hair fibers) voor mannen en vrouwen. De hair fibers zijn sterk elektrostatisch geladen en hechten zich perfect aan uw eigen (dons)haren. Zodra de spray is opgedroogd zetten de hair fibers zich uit waardoor het haar veel dikker en voller is. Het haar lijkt niet alleen dikker maar is het ook! Gegarandeerd direct resultaat in enkele seconden. De hair fibers blijven sowieso de hele dag goed zitten, irriteren niet en geven nadat de spray is opgedroogd niet af. De Hair4Hair hair fiber Mist zorgt voor extra hechting zodat alles ook bij sporten, transpireren, wind en regen goed blijft zitten. Zo kunt u met een gerust hart uw dagelijkse activiteiten ondernemen. De Mist geeft uw haar ook nog een mooie glans en u kunt uw haar door de mist prachtig modeleren.

De 2de generatie haarvezels van Hair4Hair bestaan uit 100% plantaardige keratine net als uw eigen haar. De structuur van de haarvezels is zo fijn dat net uw eigen haar lijkt en dus niet opvalt. De Volume Color Hair fiber Spray is dermatologisch getest en volledig veilig voor uw eigen haar en hoofdhuid, ook tezamen met andere producten en medicijnen. Bij normaal gebruik is 250 ml voldoende voor ruim 2 maanden. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Wilt u met vertrouwen de deur uit met een volle bos haar? Grijze haren of uitgroei camoufleren? Bestel dan Hair4Hair en ervaar of dit product iets voor u is. Of maak een afspraak voor een gratis proefbehandeling bij één van de vele locaties van Pro Haarzorg bij u in de buurt.

Zie voor meer info www.hair4hair.nl en www.prohaarzorg.nl

Tips
1. Bestel de kleur die het dichtst bij de eigen haarkleur komt.
2. Voor het mooiste resultaat meerdere laagjes sprayen, niet direct één dikke laag.
3. Na afloop kunt u gerust gel gebruiken. De gel niet inmasseren maar oppervlakkig aanbrengen.
2. Voor gebruik de spuitbus minimaal 30 seconden schudden.
3. Na gebruik de spuitbus op zijn kop doorspuiten totdat er alleen lucht ontsnapt. Dit voorkomt verstopping van de spraykop door de haarvezels.
4. De haarvezels zijn makkelijk uitwasbaar met iedere shampoo.
5. De spuitnevel niet inademen, in goed geventileerde ruimten gebruiken en niet richting vlam of open vuur sprayen.
6. Bescherm kleding voor oversprayen.
7. De spuitbus bevat licht ontvlambare aerosol. Daarom nooit de (lege) spuitbus doorboren of verbranden. Niet blootstellen aan zon of temperaturen hoger dan 50 graden Celsius.
Gebruiksaanwijzing
1. Zorg ervoor dat uw haar schoon, vetvrij en droog of handdoek droog is.
2. Het haar met de vingertoppen losmaken en zoveel mogelijk omhoog kammen of borstelen.
3. Breng het haar in model met een wijd getande kam.
4. Spray op een afstand van 10-20 cm vluchtig en gelijkmatig tussen de dunne haren en/of op de plaatsen waar dat nodig is. Dit kunt u herhalen totdat alles voldoende bedekt is.
5. Het haar laten drogen of met voldoende afstand het haar föhnen. Dit maakt het haar zachter.
6. Met de vingertoppen het haar in model brengen.
7. Hierna kunt u de Hair fiber Mist gebruiken om verder te stylen en alles vast te zetten.
8. Indien gewenst kunt u nu gel aanbrengen. Let op de kleur kan iets aan uw handen afgeven.
De fibers hechten zich aan elk (dons)haartje. Wanneer de plek volledig kaal is dan heeft de spray geen effect. Het aanbrengen gaat nog sneller en beter na enige oefening.

Ingrediënten
Dimethyl-ether, butaan, ISO butaan, propaan, alcohol, VP/VA co polymeren, isopropyl alcohol, silica, talk, ijzeroxide, kan titaniumoxide bevatten.
Voordelen Hair4Hair fibers en Volume Color Spray
1. De mogelijkheid voor een gratis proefbehandeling.
2. Hoogwaardige 100% natuurlijke haarvezels.
3. De haarvezels zijn onzichtbaar en blijven perfect zitten.
4. Juiste prijs/kwaliteitsverhouding.
5. Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis.
6. Betrouwbare leverancier die gespecialiseerd is in het oplossen van haarproblemen.

Hair4Hair is een onderdeel van Pro Haarzorg. Pro Haarzorg werkt samen met de Nederlandse Haarstichting en heeft een behandeling ontwikkeld om haar- en hoofdhuidproblemen te verhelpen. De haargroeibehandeling van Pro Haarzorg stopt haaruitval en zorgt voor 40-60% meer eigen haar. Zie www.prohaarzorg.nl wanneer u ook de haaruitval wil stoppen en meer eigen haar wilt.