L'Oréal Paris 1+1 gratis: L'Oréal Excellence Crème Permanente Crèmekleuring 10 Extra Lichtblond

17,99 14,39
6 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Extra Huidskleur Lichtblond

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over L'Oréal Paris 1+1 gratis: L'Oréal Excellence Crème Permanente Crèmekleuring 10 Extra Lichtblond

L'Oréal Paris Excellence Crème is een permanente haarkleuring met tot 100% grijsdekking, en een rijke en levendige kleur. De nieuwe en verbeterde formule verrijkt met hyaluronzuur zorgt voor een langhoudende kleur die 2x rijker* oogt. Het drievoudig verzorgende systeem bevat een beschermende crèmekleuring, een zachte pH shampoo voor de hoofdhuid, en een voedend haarmasker die zorgen voor glanzend, soepel en levendig haar. Verrijkt met pro-keratine, hyaluronzuur en een ingebouwd serum, versterkt de formule het haar en biedt bescherming tijdens het kleuren.

  • Permanente haarkleuring met tot 100% grijsdekking
  • Rijk en levendig kleurresultaat
  • Het haar glanst en is soepel
  • Drievoudige verzorging met hyaluronzuur
  • Bevat een beschermende crèmekleuring, een zachte pH shampoo en een voedend haarmasker
*Instrumentele test Resultaten Een langhoudende, rijke en levendige kleur die natuurlijk oogt. Het haar glanst en is soepel. Hoe te gebruiken? Voorzorgsmaatregelen: Doe een allergie waarschuwingstest 48 uur vóór iedere haarkleurbehandeling ook indien je al eerder een kleurproduct hebt gebruikt. In de gebruiksaanwijzing in de verpakking staat beschreven hoe je dit doet. Volg tijdens het kleuren de gebruiksaanwijzing nauwkeurig op. Hoeveel verpakkingen heb ik nodig? Heb je kort haar of haar tot op je schouders? Dan is één verpakking voldoende. Bij halflang tot lang haar heb je twee verpakkingen nodig.
  • Stap 1: Voorbereiding. Voordat je begint: bedek je schouders met een handdoek en trek de bijgevoegde handschoenen aan. Draai de dop van de tube kleurcrème open. Verwijder de grijze ring. Draai de dop terug op de tube om de beschermingszegel te doorboren. Knijp de volledige inhoud van de tube kleurcrème in de flacon ontwikkelcrème. Sluit de dop met de aanbrengpunt en schud krachtig tot er een egaal mengsel ontstaat. Draai na het mengen onmiddellijk het uiterste topje van de aanbrengflacon en gooi het weg om spontaan openspringen van de flacon en spatten van het product te voorkomen. Je kunt ervoor kiezen om voor het aanbrengen het verdeelkammetje te gebruiken. Het glijdt gemakkelijk door het haar en is ideaal voor halflang of stijl haar.
  • Stap 2: Aanbrengen.
    • Optie 1: Regelmatig je haar kleuren Wanneer je op reguliere basis jouw haar kleurt (elke 4-6 weken) en grijze haren wilt bedekken of dicht bij de huidige haarkleur wilt blijven. Begin de toepassing bij de haaraanzet op droog, ongewassen haar. Gebruik de aanbrengpunt om het mengsel scheiding voor scheiding aan te brengen. Zodra de haaraanzet volledig bedekt is, masseer goed in en laat 20 minuten inwerken. Verdeel vervolgens de rest van het product over de lengten en punten van het haar. Laat opnieuw 10 minuten inwerken. Het kleurmengsel kan donkerder ogen dan gebruikelijk tijdens het aanbrengen.
    • Optie 2: Voor de eerste keer kleuren Wanneer je voor de eerste keer jouw haar kleurt of wanneer het haar in de laatste 3 maanden niet gekleurd is, of wanneer je een grote kleurverandering van het haar wilt bereiken. Begin de toepassing bij de haaraanzet op droog, ongewassen haar. Gebruik de aanbrengpunt om het mengsel scheiding voor scheiding aan te brengen. Verdeel en breng de rest van het kleurmengsel aan over de rest van het haar. Laat 30 minuten inwerken. Het kleurmengsel kan donkerder ogen dan gebruikelijk tijdens het aanbrengen.
  • Stap 3: Spoelen. Voeg een kleine hoeveelheid water toe aan het haar en masseer het door. Spoel vervolgens het haar uit totdat het spoelwater helder is. Je kunt nu de handschoenen uittrekken. Breek het topje van de flacon met de verzorgende, milde pH-shampoo en breng het aan. Masseer het grondig in totdat er rijk en stevig schuim ontstaat. Spoel daarna uit.
  • Stap 4: Verzorgen. Breng voldoende hoeveelheid van het voedend haarmasker voor stralend haar op het haar aan. Laat gedurende 3 minuten inwerken en spoel daarna uit. Bewaar het voedende haarmasker om eens per week te gebruiken tot de volgende kleuring voor zacht, glanzend en levendig haar.