Chi Farouk Royal Treatment Pearl Complex - 15 ml

6,10 4,68
De beste prijs bij Haibu


Over Chi Farouk Royal Treatment Pearl Complex - 15 ml

Luxueuze leave-in treatment waarmee je zowel huid als haar hydrateren versterken! De CHI Royal Treatment Pearl Complex is een niet verzwarende leave-in behandeling voor huid en haar. Pearl Complex is een superieure leave-in behandeling samengesteld met een luxe en exclusieve mix van ingrediënten en is geschikt voor alle haartypes. Het versterkt, hydrateert en voedt het haar en herstelt gespleten punten zonder het haar te verzwaren. Kan tevens worden gebruikt om de huid te verzachten en licht te hydrateren. Hoofdingrediënten:

  • Witte Truffel: Zeer gewild vanwege de rijke bron aan vitamine B, aminozuren en eiwitten. De unieke, niet verzwarende en conditionerende eigenschappen hebben een hydraterende werking op droog en beschadigd haar. Helpt gespleten punten te verminderen en af ​​te sluiten terwijl het haar tegen broosheid en breuk wordt beschermd.
  • Zijde Extract: Zijde dringt diep in het haar en versterkt droog, beschadigd en verzwakt haar. De conditionerende eigenschappen dragen bij aan een opvallende glans. Warmte beschermende ingrediënten beschermen bij het gebruik van styling tools.
  • Parel Poeder: Bevat natuurlijke bescherming die kleurvervaging door schadelijke UV-straling tegengaat. Biedt een combinatie van aminozuren, hydraterende ingrediënten en vitamine B, die vocht in het haar vasthoudt en het glad en pluisvrij maakt.
De CHI Royal Treatment Pearl Complex is vrij van parabenen! Gebruiksaanwijzing
  • Verdeel de gewenste hoeveelheid over de handpalmen.
  • Breng aan op lengtes en punten.
  • Kan worden gebruikt op nat of droog haar en huid.
  • Gebruik zo vaak als nodig.
  • CHI Royal Treatment Pearl Complex kopen? Je kunt de CHI Royal Treatment Pearl Complex kopen in een fles van 15 ml, 59 ml en 177 ml. Voorheen stond er op de fles nog Farouk. Sinds eind 2017 is de verpakking gewijzigd en staat dat niet meer op de verpakking. Bestel dus nu de CHI Royal Treatment Pearl Complex in jouw gewenste inhoudsmaat, dan zorgen wij dat deze snel bij je wordt bezorgd!