DAVINES Alchemic Creative Conditioner Teal 250 ml

37,-
De beste prijs bij Haarshop


Over DAVINES Alchemic Creative Conditioner Teal 250 ml

De DAVINES Alchemic Creative Conditioner Teal is samengesteld uit directe pigmenten, 98% biologisch afbreekbare ingrediënten en jojoba-olie om het haar intense en pastelkleuren, glans en gladheid te geven. Elke DAVINES Alchemic Creative Conditioner kan afzonderlijk of gemengd worden gebruikt om gepersonaliseerde kleurresultaten te bereiken. Het kleurresultaat hangt af van de oorspronkelijke kleur en de reflectie van het haar. Alle DAVINES Alchemic Creative Conditioners die op een platinablonde worden aangebracht, geven een echt resultaat.

Toepassing van DAVINES Alchemic Creative Conditioner Teal
Gelijkmatig aanbrengen op shampooed, vochtig of droog haar. De benodigde hoeveelheid product kan variëren, afhankelijk van de lengte en porositeit van het haar. Laat 5-8 minuten inwerken. Grondig spoelen.

De intensiteit van de kleur neemt geleidelijk af, afhankelijk van de conditie van het haar. Om de kleurintensiteit te behouden, brengt u de geselecteerde DAVINES Alchemic Creative Conditioner aan op uw normale of natuurlijke haar na 2-4 wasbeurten .

Op gebleekt haar wordt aanbevolen om 5-6 wasbeurten Koraal, Roze en Lavendel te gebruiken, terwijl Marine Blue en Teal elke 8-10 wasbeurten moeten worden gebruikt.