Kis haircare KIS groen Repair Conditioner 1000ml - Conditioner voor ieder haartype

51,- 38,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Haibu


Merk:
Kleur:
Groen

Over Kis haircare KIS groen Repair Conditioner 1000ml - Conditioner voor ieder haartype

KIS Green Repair Conditioner is dé conditioner als je stil wilt staan bij een bewuste keuze. Een bewuste keuze? Jazeker! De nieuwe KIS Green producten streven naar perfectie. Zo is de Repair Conditioner 100% vegan en bestaat deze uit 97% natuurlijke ingrediënten. Dankzij de voedende arganolie verzorgt deze conditioner diep en helpt het je haar en de vochtbalans herstellen. Met de Repair Conditioner is breekbaar en beschadigd haar verleden tijd. Glanzend zal de conditioner zijn werk leveren waar je van heerlijke aroma's als vanille, witte vijg en Siciliaanse bergamot kunnen genieten. Keep It Sustainable - Bij KIS Green maken ze bewuste keuzes. Niet alleen voor de ingrediënten van de shampoo, maar ook voor de keuze van verpakking en wijze van productie. Klik hier om er meer over te lezen. Wat zijn unieke kenmerken van de Repair Conditioner?

  • Geschikt voor breekbaar en beschadigd haar
  • Werkt reparerend en versterkend
  • Herstelt de vochtbalans en geeft glans
  • Bij gebruik kun je genieten van natuurlijke aroma's; vanille, witte vijg en Siciliaanse bergamot
  • 100% vegan
  • 97% natuurlijk
Hoe gebruik ik de Repair Conditioner? Masseer de conditioner in handdoek droog haar. Laat het 1-2 minuten intrekken waarna je het grondig uitspoelt. Geniet van heerlijke aroma's die vrijkomen. Wil je je ervaringen optimaliseren? Kies dan voor een KIS Green Repair Shampoo. Een Wellness ervaring zo in je eigen badkamer! Heeft de KIS Green nog meer producten? Jazeker! KIS Green staat voor duurzame producten en heeft nog andere producten. Voor een bewuste keuze kies je voor KIS Green. Klik hier om de overige producten uit deze lijn te vinden. Is de Repair Conditioner in meerdere formaten verkrijgbaar?
  • 250ml
  • 1000ml
Waar kan ik mijn vraag stellen over de Repair Conditioner? Ben je na het lezen over de Repair Conditioner geïnteresseerd geraakt en ben je benieuwd of het product iets voor jou is? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij van Haarspullen staan tijdens kantooruren graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Ook als je vragen hebt over andere producten van de KIS Green lijn. Telefonisch zijn we te bereiken op 038-4582584. Is je vraag iets minder dringend, mail ons dan naar info@haarspullen.nl. We are always happy to help! De KIS Green Repair Conditioner is verkrijgbaar in een verpakking van 250ml. De KIS Green Repair Conditioner is verkrijgbaar in een verpakking van 1000ml.