Wella Professionals System Professional Solar Conditioner 200ml

36,20
De beste prijs bij Haibu


Over Wella Professionals System Professional Solar Conditioner 200ml

Wat is System Professional Solar Conditioner?
Een hydraterende conditioner met HelioRestore Complex, wat zorgt dat zonbeschadiging wordt herstelt en het vocht dat is verloren gegaan door zout en chloorwater op intensieve wijze vervangt. Doordat de formule avocado-olie en polymeren bevat verbetert de conditioner de doorkambaarheid van het haar onmiddellijk en krijgt het haar een zijdeachtig gevoel en een natuurlijk uitziende glans. De conditioner bevat bovendien UV filters, zodat het haar wordt beschermd tegen schadelijke UV-stralen. Voor welk haartype is System Professional Solar Conditioner geschikt?
Haar dat veel wordt blootgesteld aan zon en water dat zout of chloor bevat. Ideaal voor klanten met langer haar in de zomer en voor gebruik na het sporten. Hoe gebruik je System Professional Solar Conditioner?
Voor een optimaal resultaat gebruik je deze conditioner in combinatie met de System Professional Solar Shampoo. Breng na het wassen van het haar een royale hoeveelheid van de conditioner aan op handdoekdroog haar. Kam dit door het haar en laat de conditioner 30 seconden intrekken. Spoel de conditioner vervolgens goed uit. Tip! Combineer de conditioner met maximaal 5 pompjes van de System Professional Solar Sun Oil voor éxtra zacht aanvoelend haar.