1+1 gratis1+1 gratis: Garnier Loving Blends Honinggoud Leave-in Crème 200 ml

5,79 4,05
5 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over 1+1 gratis1+1 gratis: Garnier Loving Blends Honinggoud Leave-in Crème 200 ml

Honing Goud De Loving Blends Honing Goud Leave In van Ganier is speciaal ontwikkeld voor beschadigd en breekbaar haar. De Leav In voedt, versterkt en verzacht het haar en laat het weer stralen. Speciaal voor beschadigd en breekbaar haar combineert Garnier Loving Blends drie schatten uit de honingraat: royal jelly, bijenbalsem en honing. Deze crème heeft een directe verzorgende werking en omhult je haar met een heerlijke honing geur.Ecologische impact Garnier zet zich voortdurend in om de ecologische en sociale impact van haar producten te verminderen tijdens hun gehele levenscyclus, dus inclusief gedurende de productie- en gebruiksfase. Daarnaast streven wij ernaar om jou op een transparante manier toegang te geven tot deze gegevens, zodat jij beter geïnformeerde beslissingen kunt maken over welke producten je aanschaft. Daarom lanceert Garnier het Product Impact Labelling Systeem. Om zo transparant mogelijk te zijn is deze methode ontwikkeld met de hulp van onafhankelijke wetenschappelijke experts en de gegevens zijn gecontroleerd door het onafhankelijke Bureau Veritas. Dit product krijgt een B.

  • Speciaal voor beschadigd en breekbaar haar
  • Je haar is makkelijk in model te brengen, voelt intens zacht aan en heeft een stralende glans
  • Bevat honingBevat Royal JellyBevat Bijenbalsem Honing voor de zachtheid om het haar te voedenRevitaliserende Royal Jelly voor het versterken van het haar vanaf de wortelBijenbalsem, een natuurlijke stof gemaakt door bijen, bekend om zijn reinigende werking
  • Bij Loving Blends willen we niet alleen goed zijn voor je haar, maar ook voor de wereld waarin we leven! Daarom zijn we toegewijd aan een duurzame productie van shampoos, conditioners en haarmaskers én streven we naar het verantwoord oogsten van onze natuurlijke ingrediënten.
  • Gebruik dagelijks bij het in model brengen van nat of droog haar. Schud het flesje voor gebruik en verdeel de crème over je haar met een focus op de puntjes voor een optimaal resultaat. Uitspoelen is niet nodig.

    Maat:
    200 ml,  200ml
    Voorraad: