Fanola - Styling Tools Thermo Force Thermoprotective Fixative Spray 300Ml

25,95 12,85
4 Prijzen, De beste prijs bij Haarshop


Merk:
Categorieën:

Over Fanola - Styling Tools Thermo Force Thermoprotective Fixative Spray 300Ml

Styling Tools Thermo Force Protective Fixing Spray Fanola is een snel groeiend merk. De Fanola Styling Tools lijn is een productenlijn die recentelijk op de markt is gebracht. Deze lijn bevat producten die het haar onder andere beschermen tegen hittetools maar ook de ultieme styling garanderen. Het haar heeft veel te verduren op een dag zoals invloeden van buitenaf maar ook verschillende hittetools. Omdat het haar veel te verduren heeft op een dag, is het belangrijk dat het goed wordt verzorgd en beschermd. De Fanola Styling Tools producten zijn hier de beste oplossing voor. Fanola Styling Tools Thermo Force Protective Fixing Spray is een product uit deze verzorgende productenlijn. Dit product is een spray die zorgt voor de perfecte styling van het haar. Het haar wordt tegelijkertijd beschermd tegen hittebronnen zoals de zon en stylingtools. Daarnaast geeft de spray het haar een geweldige glans en zorgt het voor intense zachtheid.
Nadat Fanola de succesvolle productenlijnen No Yellow en No Orange op de markt brachten, is het merk niet meer te stoppen. De producten uit de No Yellow en No Orange lijn zorgen ervoor dat ongewenste pigmenten uit het haar worden verwijderd. Na het succes van deze lijnen, heeft het merk ook andere productenlijnen op de markt gebracht die zeer succesvol zijn. Fanola Styling Tools Thermo Force Protective Fixing Spray specificaties:

  • Zorgt voor de perfecte styling van het haar
  • Beschermt het haar
  • Geeft glans
  • Zorgt voor intens zacht haar
Fanola Styling Tools Thermo Force Protective Fixing Spray gebruik:
  • Breng de spray aan op handdoek droog of droog haar
  • Verdeel gelijkmatig
  • Breng het haar in het gewenste model
Fanola Styling Tools Thermo Force Protective Fixing Spray is verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml. Snelle Levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.