Oolaboo - Blushy Truffle - High Gloss Polishing Mist - 200 ml

47,25 45,07
2 Prijzen, De beste prijs bij Haibu


Merk:
Categorieën:

Over Oolaboo - Blushy Truffle - High Gloss Polishing Mist - 200 ml

Niet-verstevigende, hoogglans mist, met een uiterst fijne nevel die tevens het haar parfumeert!Reflecteert het licht, geeft onmiddellijk een hoogglans resultaat en houdt frizz en fly-aways onder controle. Polijst het haar en zorgt voor een directe sprankelende glans. Maakt het haar beduidend minder statisch. Aanbevolen voor alle haarsoorten, maar verlevendigt aanzienlijk de kleur van gekleurd haar! De haarkleur wordt mooier, opvallender en glanzender, terwijl highlights frisser worden. Italiaanse witte truffelolie versterkt het haar. Werkt tevens als een haarparfum: parfumeert het haar met intensieve geurnoten van karitéboter.Dit product is 100% vrij van parabenen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën.IngrediëntenALCOHOL DENAT., BUTANE, CYCLOPENTASILOXANE, PROPANE,PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, PARFUM, ISOPROPYL MYRISTATE, HELIANTHUSANNUUS SEED OIL, TUBER AESTIVUM EXTRACT.Let op: samenstellingen kunnen veranderen en we kunnen niet garanderen dat de ingrediëntenlijst voor 100% klopt.Gebruiksaanwijzing

  • Schudden voor gebruik.
  • Werkt het beste wanneer het product wordt aangebracht op droog haar.
  • Flacon ongeveer 30 centimeter van het haar af houden en gelijkmatig over en tussen het haar sprayen voor een optimale glans.
  • Oolaboo Blushy Truffle High Gloss Polishing Mist kopen?Je kunt de Oolaboo Blushy Truffle High Gloss Polishing Mist kopen in een aerosol spuitbus van 200 ml.Bestel dus nu de Oolaboo Blushy Truffle High Gloss Polishing Mist van 200 ml, dan zorgen wij dat deze snel bij je thuis komt!