Oolaboo - Glam Former - Root Lifting Hair Blast - 250 ml

36,25
De beste prijs bij Haarshop


Merk:
Categorieën:

Over Oolaboo - Glam Former - Root Lifting Hair Blast - 250 ml

Volumemousse, speciaal ontwikkeld voor het‘liften’ van de haaraanzet!Een volumemousse, speciaal ontwikkeld voor het‘liften’ van de haaraanzet, aanbevolen voor alle haarsoorten, maar speciaal aanbevolen voor fijn, dun en futloos haar. Een speciale applicator maakt de toepassing eenvoudig en geeft stevigheid daar waar het hard nodig is: bij de hoofdhuid!Een revolutionaire‘memory hold’ zorgt voor dagenlang body en volume, zelfs direct na het wakker worden. Aanbevolen voor korter en middellang haar. Garandeert maximaal volume door extra ondersteuning en support bij de haaraanzet. Een natuurlijke mix van de laatste generatie fixatieven geeft stevigheid zonder hard of plakkerig aan te voelen, terwijl hittebestendige nutriënten het haar beschermen tijdens het stylen.Dit product is 100% vrij van parabenen en minerale oliën.IngrediëntenAQUA, ISOBUTANE, PROPANE, ACRYLATES COPOLYMER, BUTANE, POLYQUATERNIUM-4, PHENOXYETHANOL, PARFUM, AMINOMETHYL PROPANOL, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, CETEARETH-12, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM LAURETH SULFATE.Let op: samenstellingen kunnen veranderen en we kunnen niet garanderen dat de ingrediëntenlijst voor 100% klopt.Gebruiksaanwijzing

  • Goed schudden voor gebruik.
  • De mousse met de applicator direct op de aanzet van vochtig haar aanbrengen en vervolgens over de hoofdhuid masseren.
  • Het haar daarna droog föhnen of aan de lucht laten drogen voor langdurig volume.
  • Voor extra volume de mousse met de applicator direct op de aanzet van vochtig haar aanbrengen, vervolgens over de hoofdhuid masseren en tevens door de lengte van het haar kneden.
  • Föhn het haar met een grote, ronde borstel of scrunch het haar tijdens het föhnen bij de aanzet voor een volumineuze en nonchalante look.
  • Oolaboo Glam Former Root Lifting Hair Blast kopen?Je kunt de Oolaboo Glam Former Root Lifting Hair Blast kopen in een fles van 250 ml.Bestel dus nu de Oolaboo Glam Former Root Lifting Hair Blast van 250 ml, dan zorgen wij dat deze snel bij je thuis komt!