Revlon Professional - Cleansing Shampoo with (Open Cuticle Shampoo) Be Fabulous Hair Recovery (Open Cuticle Shampoo) 250 ml (Open Cuticle Shampoo) - 250ml

22,40 11,19
De beste prijs bij Haarshop


Over Revlon Professional - Cleansing Shampoo with (Open Cuticle Shampoo) Be Fabulous Hair Recovery (Open Cuticle Shampoo) 250 ml (Open Cuticle Shampoo) - 250ml

Reinigende shampoo voor haar en hoofdhuid uit de vier-stappen behandeling.De Revlon Be Fabulous Recovery is een behandeling van vier stappen voor zeer droog tot beschadigd haar. Stap 1 is het aanbrengen van de Cleanser. De cleanser zorgt voor een optimale reiniging van haar en hoofdhuid en zet de haarschubben open voor de volgende stappen uit de behandeling.De 4 stappen uit de Revlon Be Fabulous Recovery:

  • Stap 1: Open Cuticle Shampoo; reinigt het haar en de hoofdhuid grondig.
  • Stap 2: Keratin Mask; helpt bij het herstel van de interne haarvezel, de kern en de buitenkant van het haar.
  • Stap 3; Cuticle Sealer Shampoo; helpt bij het sluiten van de haarschubbenlaag om zo het resultaat van het masker te verzegelen.
  • Stap 4: Keratin Conditioner; geeft vitaliteit aan het haar en zorgt ervoor dat je haar zachter aanvoelt.
Deze 4-stappen behandeling zorgt voor een effectief herstel van droog en beschadigd haar. De behandeling werkt op alle drie de niveaus van de haarvezel. Alle vier de producten bevatten proteïne, hydraterende keratine, keratine en betaïne, wat zorgt voor een diep herstel van het haar. Bestel dus nú de Revlon Be Fabulous Recovery Step 1, dan zorgen wij dat deze snel bij je wordt bezorgd!