Gouden Schwarzkopf Professional Schwarzkopf Igora Vibrance Extra Light Blonde Gold Extra 9-55 60ml

25,93 8,89
2 Prijzen, De beste prijs bij Haibu


Merk:
Kleur:
Goud Goudkleurig Zwart

Over Gouden Schwarzkopf Professional Schwarzkopf Igora Vibrance Extra Light Blonde Gold Extra 9-55 60ml

Nieuwe hydraterende, demi-permanente haarkleuring met meer gemak, veelzijdigheid en keuze. De Schwarzkopf Igora Vibrance Tone on Tone Coloration is een vernieuwde hydraterende demi-permanente haarkleuring!

  • Meer gemak: de nieuwe liquid-formule met 1:1 mengverhouding zorgt voor een eenvoudigere formulering, snellere vermenging en een efficiëntere toepassing
  • Meer veelzijdigheid: de vloeibare demi waarmee je een gel- of crème dikte kunt kiezen. Ervaar het gebruiksgemak van een gel of de nauwkeurige toepassing die alleen een crème kan bieden
  • Meer keuze: de Igora Vibrance bevat maar liefst 65 kleurnuances voor ieder gewenst resultaat
  • Meer prestaties: tot wel 100% meer glans en haarbescherming met een nieuw vochtbeschermingscomplex.
Met het nieuwe Igora Vibrance Activator System kun je kiezen tussen de consistentie van een gel of een zachte crème. Let op! De nieuwe mengverhouding van de Igora Vibrance is 1:1!
  • De Igora Vibrance Activator Gel 1,9% bevat een gelmakend middel dat een unieke gelconsistentie creëert die ideaal is voor flestoepassingen zoals een snelle touch-up.
  • De Igora Vibrance Activator Lotion 1,9% bevat een speciaal verdikkingsmiddel dat de vloeibare kleur omzet in een crème-dikte, waardoor een precieze en snelle toepassing mogelijk is.
  • De Igora Vibrance Activator Lotion 4% bevat een speciaal verdikkingsmiddel dat de vloeibare kleur omzet in een crème-dikte, waardoor een precieze en snelle toepassing mogelijk is.
Tip! Gebruik bij meer dan 70% grijs haar de permanente haarkleur van Schwarzkopf Professional Igora Royal met de bijbehorende waterstofperoxide. Bestel nu de nieuwe formule van de Schwarzkopf Igora Vibrance Tone on Tone Coloration, dan zorgen wij dat deze snel bij je wordt bezorgd!

Maat:
55,  60-ml,  60ML,  9,  Extra
Voorraad: