TIGI Bed Head for Men Pure Texture Molding Paste (100ml)

14,95 10,49
2 Prijzen, De beste prijs bij Voordeeldrogisterij.nl


Merk:

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over TIGI Bed Head for Men Pure Texture Molding Paste (100ml)

Tigi Bed Head For Men Pure Texture Molding Paste Tigi For Men Pure Texture Molding Paste is een stevige paste die het haar de gehele dag door in model houdt met een matte finish. Deze paste bezorgt een medium fixatie op droog haar en een stevige fixatie op nat haar.

Tigi For Men Pure Texture Molding Paste is vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen. Daarnaast verzorgt deze paste het haar terwijl het haar gestyled is. Tigi Pure Texture Molding Paste maakt het stylen van het haar gemakkelijk en laat geen residu achter in het haar. Deze stylingpaste is er voor mannen die weten wat ze willen.

De toegevoegde bijenwas in de Tigi B-For Men Pure Texture Molding Paste zorgt voor kneedbare fixatie en controle terwijl de tarweaminozuren zorgen voor een verzorgende werking.

How to Tigi:

  • Breng Tigi Pure Texture Molding Paste aan in nat of droog haar.
  • Verdeel het over het gehele haar en style vervolgens zoals gewens
Tigi Bed Head For Men zoals de naam het al zegt zijn dit allemaal haarproducten die speciaal bedoeld zijn voor de man. Gewoon producten die bedoeld zijn zoals haar producten voor de man bedoeld zijn. Dat wil zeggen geen fruitige zoete geuren, maar echte mannen geuren. Maar dan wel met de hoogwaardige kwaliteit die men van Tigi mag verwachten. Tigi feitjes:
  • Het beroemde merk Tigi is opgericht door Anthony Mascolo
  • De opa van Anthony Mascolo was een kapper en Anthony heeft het vak van hem geleerd
  • Toni en Guy zijn broers van Anthony Mascolo..
  • Daaraan is de naam Tigi ontleend, de eerste letters van de namen Tony en Guy: T&G TIGI
Tigi B For Men Pure Texture Molding Paste is verkrijgbaar in een verpakking van 83gr. Snelle (Tigi) levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.