Remington Keratin Protect Heated Barrel Brush CB8338 Föhn 1 st

49,99
5 Prijzen, De beste prijs bij Douglas


Merk:
Kleur:
Grijs Roze Zilver Zilvergrijs,Roze zilvergrijs Zwart

Over Remington Keratin Protect Heated Barrel Brush CB8338 Föhn 1 st

Maak kennis met de Heated Barrel Brush die je haar sterk en gezond houdt. Met de Keratin Protect stylingborstel van 38mm doorsnee creëer je glanzende en gezonde krullen voor elk haartype. De verwarmde stylingborstel met 5 temperatuurstanden, van Keratin Protect, voorkomt onnodige haarbeschadiging door het gebruik van stylingtools. De keramische coating van de borstel is verrijkt met keratine en amandelolie, wat geleidelijk wordt afgegeven tijdens het stylen, om je haar gezond & sterk te houden. Creëer een veerkrachtige slag met een zijdezachte uitstraling! Je haar gezond en sterk houden was nog nooit zo gemakkelijk.
Keratine en amandelolie verzacht, geeft meer glans en houd je haar gezond Helaas kan dagelijkse styling door standaard apparaten je haar beschadigen, uitdrogen en bezorgt het je in het ergste geval gespleten haarpunten. Ook zie je dit gebeuren tijdens de zomerperiode, door het veelvuldig in de zon zitten en het zwemmen in de zee en chloorwater. De natuurlijk aanwezige keratine neemt af en je haar wordt hierdoor zwakker. De Keratin Protect stylingborstel kan daarentegen elke dag zonder schuldgevoel gebruikt worden. Dit komt door de toevoeging van keratine en amandelolie.
Het voordeel van amandelolie is bewezen en zorgt ervoor dat je haar herstelt. De keratine zorgt voor sterk en gezond haar. Deze stylingborstel laat je genieten van zacht, sterk en gezond haar. Je hoeft je geen zorgen te maken over haarbeschadigingen, ook niet tijdens de zomerperiode. Zo kom je met Keratin Protect goed voor de dag!
Productvoordelen: Verrijkt met keratine en amandelolie, voor sterk en gezond haar Digitaal display geeft 5 temperatuurstanden weer tot 180°C Stylingborstel van 38mm doorsnee voor meer volume, glans en krullende slag Snel opwarmen in 30 seconden
Let hier op: Borstel kan niet worden gebruikt op nat haar Kenmerken: - Schakelt automatisch uit na 60 minuten - Meedraaiend snoer van 3 meter - 5 jaar garantie (+1 jaar gratis garantie bij registratie voor 28 dagen na aankoop via www.remington.nl/productregistratie)

Materiaal:
Keramische coating
Voorraad: