Royal KIS Scalp Cleanditioner 1000 ml - Anti-roos vrouwen - Voor

59,90 39,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Haarshop


Merk:
Kis,   Royal KIS
Categorieën:

Over Royal KIS Scalp Cleanditioner 1000 ml - Anti-roos vrouwen - Voor

KIS-Kappers KeraScalp Healing Shampoo is een kalmerende en herstellende shampoo & conditioner voor hoofdhuid problemen. Deze cleanditioner van Kis bevat octopirox™ en climbazool tegen roos. Daarnaast bevat het een hoge dosis cafeïne, dit zorgt voor dat de vorming van dihydrotestosteron remt en daardoor de haargroei stimuleert. Wat ook onwijs fijn is is dat het je hoofdhuid ontspant èn voelt het heerlijk fris op je hoofd. En niet geheel onbelangrijk dit product is 100% vrij van siliconen!

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de KIS Kappers Royal Scalp Cleanditioner? Wil je in een quick overview zien wat de belangrijkste punten zijn van de KIS Kappers Royal Scalp Cleanditioner om te kijken of er een klik is tussen jullie? No worries, we've got your back!

  • Zegt gedag tegen roos
  • vrij van sulfaten
  • vrij van siliconen
  • bevat octopirox™
  • bevat climbazool
  • Shampoo en conditioner in één
Hoe werkt de octopirox™ precies in de Kis Royal Scalp Cleanditioner? Heel leuk dat er octopirox in de Kis Royal Scalp Cleanditioner zit, en dat het helpt tegen roos maar wat doet het precies? Wij begrijpen dat je graag dat je wilt weten wat octopriox precies en dat het niet alleen een leuk marketingtrucje is. Octopirox, ook wel Piroctone Olamine genoemd is één van de meest voorkomende en efficiënte bestrijder tegen roos en droge hoofdhuid. Octopirox doet niet alleen dat, het heeft ernaast ook nog een ander voordeel. Het is namelijk milieu vriendelijk! Kijk, altijd mooi meegenomen. Wat doet de climbazool in de Kis Royal Scalp Cleanditioner? Climbazool is anti-schimmel middel die niet alleen tegen roos wordt ingezet maar ook tegen eczeem. Het gaat daadwerkelijk de roos tegen op de hoofdhuid, en dit is meestal de beste manier om roos tegen te gaan. Direct en niet indirect.
Hoe gebruik ik de Kis Royal Scalp Cleanditioner? Breng een normale hoeveelheid KIS Royal Scalp Cleanditioner aan op nat of vochtig haar. Verdeel de het product over het haar en masseer deze goed in. Zo bereikt de substantie al het haar en kan het het haar volledig reinigen. Laat het enkele minuten intrekken om het vervolgens goed uit te spoelen. Geschikt voor dagelijks gebruik. Is de Kis Royal Scalp Cleanditioner vrij van siliconen? Siliconen sluiten je haren af, en dat is natuurlijk niet ideaal als je al last hebt van je hoofdhuid. Daarom is het heel goed om deze vraag te stellen. Hier hebben ze natuurlijk over nagedacht bij op de HQ bij KIS Kappers, en hebben ze de Kis Royal Scalp Cleanditioner vrij gemaakt van siliconen. Is de Kis Royal Scalp Cleanditioner cruelty free? Het is een goede vraag om te stellen of de Kis Royal Scalp Cleanditioner cruelty free is. In deze tijd worden wij steeds meer bewust van onze omgeving, oftewel een veelvoorkomende vraag. Helaas is de Kis Royal Scalp Cleanditioner cruelty free. Is de Kis Kappers Scalp Cleanditioner een 2-in-1 product? De Kis Royal Scalp Cleanditioner is inderdaad een 2-in-1 product. Het is zowel een shampoo als een conditioner, vandaar ook de naam Cleanditioner. Ideaal één flesje in de douche, scheelt weer ruimte en het ziet er natuurlijk veel cleaner uit ;) Is de Kis Royal Scalp Cleanditioner 100% vegan? Helaas is de Kis Royal Scalp Cleanditioner niet 100% vegan. Heb je een gevoelige hoofdhuid en irriteert het? Dan is de Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo wellicht een hele goede keuze. Maria Nila is fantastisch Zweeds merk die helemaal vegan is. Als je echter roos hebt is dit helaas geen goed alternatief. Is de Kis Royal Scalp Cleanditioner geschikt voor mijn haren? Het is altijd even goed om na te gaan of een product wel echt aansluit bij je wensen en bij de behoeftes van je haren. Als je echt last hebt van roos dan is dit zeker een goed product om deze aan te schaffen. Heb je geen last van roos maar wel last van een gevoelige hoofdhuid, dan zijn raden wij bijvoorbeeld de Maria Nila Head & Hair Heal lijn aan of de L'Oreal Sensi Balance Shampoo. Wat is de geur van de Kis Royal Scalp Cleanditioner? Het is natuurlijk ontzettend fijn en toch stiekem ook wel belangrijk om na een product te gebruiken die lekker ruikt. Als een product niet lekker ruikt gebruik je het gewoonweg niet. De Kis Royal Scalp Cleanditioner heeft een verfrissende geur met munt en citroenschil die langzaam als een trance overgaan in oranjebloesem en geranium. Echter in deze constante walhalla van geur zit er een basisnoot in van witte amber. Als dit je hele douceexperience niet een niveautje hoger brengt dan weten wij het ook niet meer ;) Waar kan ik mijn vraag stellen over de Kis Royal Scalp Cleanditioner? Kis Kappers Royal Scalp Cleanditioner is verkrijgbaar in de volgende maten: Kis Kappers Royal Scalp Cleanditioner 300ml. Kis Kappers Royal Scalp Cleanditioner 1000ml.