Paarse BaBylissPRO BaByliss Pro Keratin glans DigiStyle stijltang

110,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Paars

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Paarse BaBylissPRO BaByliss Pro Keratin glans DigiStyle stijltang

Keratin Luster Hair bestaat voor 95% uit keratine en werkt als een schild en beschermt de haarvezel tegen UV, hitte en externe agressors. De DIGISTYLE BAB2395E is voorzien van met keratine doordrenkte keramische zwevende platen. Deze geïnfundeerde keratine compenseert de keratine die verloren gaat door de haarvezel tijdens het proces van opwarmen met hoge hitte. Keratin Shine System Schoonheidseffecten worden vervolgens versterkt door de ionentechnologie. Met keratine doordrenkte keramische platen in combinatie met de kiembestrijdende ionengenerator zorgen voor langdurige gladheid en verbeteren de glans.Met keratine doordrenkt keramiek De DIGISTYLE BAB2395E is voorzien van met keratine doordrenkte keramische platen voor een supersnelle styling met een langdurige gladheid en een onberispelijke glans. Het geavanceerde keramische verwarmingssysteem zorgt voor een snelle opwarming en onmiddellijke warmteoverdracht met gereguleerde temperatuurregeling tot 230 ̊C voor consistente resultaten. Ionische technologie Haar wordt van nature positief geladen, deze positieve lading wordt tijdens het drogen verder versterkt en genereert statische elektriciteit die de haarschubben van elkaar weg duwt . Het haaroppervlak wordt dus ruw en het haar ziet er levenloos uit. De negatieve ionen die worden gegenereerd door de generator met hoge output van de styler neutraliseren deze positieve lading en elimineren zo statische elektriciteit. Met de haar nagelriemen goed gesloten, het haar is zacht en glanzend, gemakkelijk te stylen. Het is ook bewezen dat ionische technologie de werking van haarproducten katalyseert. Rechttrekken & krullen De DIGISTYLE is speciaal ontworpen om gemakkelijk recht te maken en te krullen. Controle, veiligheid en maatwerk Er zijn 10 temperatuurinstellingen om 140 ° C tot 230 ° C te selecteren voor het stylen van verschillende haartypes.

De styler heeft een automatische uitschakelfunctie voor extra veiligheid. Als het apparaat langer dan 60 minuten onafgebroken wordt ingeschakeld, schakelt het automatisch uit. De DIGISTYLE beschikt ook over een temperatuurgeheugenfunctie waarmee u uw voorkeurstemperatuurinstelling kunt selecteren en deze kunt opslaan voor consistente resultaten tijdens elk gebruik. De slimme en verfijnde hittewerende wrap zorgt voor veilige opslag tot het volgende gebruik.

Kenmerken • Keramische platen met keratine van 25 x 90 mm voor zachtheid en glans • Krachtige ionengenerator • Geavanceerde keramische verwarmer voor snel opwarmen met constante, geregelde temperatuurregeling • 10 digitale temperatuurinstellingen 140 ° C tot 230 ° C met geheugenfunctie voor alle haartypes • Warmte mat met opbergvak voor gemak en veiligheid • Salon lengte 3m draaibare snoer voor gebruiksgemak • Automatische uitschakeling na 60 minutenDe DIGISTYLE BAB2395E is voorzien van met keratine doordrenkte keramische platen voor een ultrasnelle styling met langdurige gladheid en een perfecte glans.

Materiaal:
Keramische coating
Voorraad: