Zwarte Braun Satin Hair 7 ST 710 - Stijltang

50,83
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Braun Satin Hair 7 ST 710 - Stijltang

De Braun Satin Hair 7 stijltang met IONTEC is speciaal ontwikkeld om de glans en de gezondheid van je haar te herstellen terwijl je het stijlt. Je kunt het verschil zien en voelen; je haar wordt zacht, glanzend, glad en gezond.

IONTEC Innovatie
Net als alle andere Braun Satin Hair apparaten heeft de Braun Satin Hair 7 stijltang de innovatieve en baanbrekende IONTEC technologie van Braun. IONTEC is een technologie die speciaal is ontworpen om de gezondheid van je haar te beschermen, je kunt er dan ook zeker van zijn dat het stijlen je haar niet beschadigt. De groene ionenstralen sturen miljoenen satijnionen op effectieve wijze door je haar, om vochtdeeltjes aan de lucht te onttrekken terwijl je aan het stijlen bent. Het resultaat is een schitterende glans die de gezondheid van je haar weerspiegelt.

Vochtbalans
Satijnionen omwikkelen ieder individuele haar en herstellen snel de vochtbalans van je haar, vocht dat meestal verdwijnt door te warm stijlen.

Voorkomt haarbreuk
De flexibele NanoGlide Keramische Platen met een extra gladde oppervlaktestructuur glijden 3x soepeler door het haar dan traditionele keramische platen, en beschermen zo de gezondheid van de cuticula.

Nauwkeurige warmteregeling voor gezond stijlen.
De stijltangen van Braun zijn ontwikkeld volgens wetenschappelijk advies van DWI, een onafhankelijk Duits instituut voor vezelonderzoek. De Satin Hair 7 stijltang werkt op temperaturen waarvan bewezen is dat ze de gezondheid van je haar niet schaden en met een nauwkeurige warmteregeling voor de verschillende haartypes (130℃ tot 200℃), per 5℃ verstelbaar. Je kunt de temperatuur dus instellen al naargelang je eigen behoefte.

Materiaal:
Keramiek
Voorraad: