Witte InStyler Tulip Auto Curler - Automatische Krultang

47,88
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Diverse kleuren

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte InStyler Tulip Auto Curler - Automatische Krultang

Maak prachtige krullen in no-time met de Instyler Tulip Krultang. Het systeem geeft aan wanneer de krul klaar is met een piepje, waardoor het nog nooit zo makkelijk is geweest. Met de Instyler Tulip haarstyler hoef je niet meer te wachten tot je krultang warm is, zal je je nooit meer verbranden en zal je haar nooit meer verstrikt raken.

De innovatieve Instyler Tulip is de nieuwste krultang van Instyler
De gemakkelijkste en snelste manier om automatisch perfecte krullen te krijgen. Je haar krullen was nog nooit zo eenvoudig!
Druk op de knop, wacht op het piepje en wow! Meteen perfecte golven en krullen – zowel aan de voorkant als zijkant en zelfs aan de achterkant!

Revolutionair ontwerp
Het geheim is hoe het revolutionaire ontwerp van de Tulip zachtjes uw haar oppakt en netjes rond de keramische staaf wikkelt. Door de gelijkmatige hittegeleiding en de perfecte omwikkeling komt elke krul er gegarandeerd uit zoals u dat wilt - helemaal automatisch!
Bovendien is de Instyler Tulp veilig voor elk haartype en kan je door de gepatenteerde antiklit technologie zelfs grote plukken haar pakken. Dus of je nu dik of lang haar heeft - met de Tulip zal het niet klitten.
Vanaf nu creëer je binnen 3 minuten heel gemakkelijk de meest prachtige kapsels! Er is een knop voor losse strandkrullen of één voor medium krullen met body en volume of probeer de derde knop voor opvallende, drastische krullen die wel dagen blijven zitten.
Heb je je wel eens gebrand aan een krultang? Dat is nu verleden tijd! De Tulip’s speciale anti-brandbescherming beschermt je voorhoofd, nek en ook je oren. Dat is wel zo veilig.

De Tulip geeft je elke dag perfect volume, perfecte golven en perfecte krullen.
Bovendien is de Instyler Tulip is zo licht als een veertje en dus heel gemakkelijk te hanteren!

Materiaal:
Keramische coating,   Kunststof
Voorraad: