Zwarte Max Pro Twist 9mm Krultang - Levenslange Garantie - Inclusief Hittebestendige Handschoen - Alle Haartypes - Inclusief LCD Display - Rubberen Coating voor Stevige Grip

67,76 54,99
5 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Max Pro Twist 9mm Krultang - Levenslange Garantie - Inclusief Hittebestendige Handschoen - Alle Haartypes - Inclusief LCD Display - Rubberen Coating voor Stevige Grip

Wil jij een compacte krul creëren wat zich resulteert in een volle bos krullen? De Max Pro Twist 9mm, oftewel de chopstick, is een extra dunne krultang dat jouw haar - per haarlok - al in drie seconden krult! De keramische staaf verdeelt de warmte gelijkmatig over het haar. Hiermee voorkom je dat sommige delen van het haar oververhit raken en andere delen te weinig warmte krijgen. Dankzij de staaf van keramiek en de korte krul tijd beschadigd jouw haar dus niet of nauwelijks. Bovendien behoud jij door de temperatuurschakelaar zelf de controle over de warmte [verstelbaar tussen 80°C - 220°C], welke wordt weergegeven via een LCD Display. De temperatuurschakelaar maakt de Twist 9mm geschikt voor ieder – zowel lang als kort - haartype en gewild onder de professionals; kappers en haar stylisten.

De keramische staaf van 9mm is de dunste krultang in het assortiment van Max Pro; ten opzichte van de Max Pro Twist 19mm zijn deze krullen nòg kleiner en zitten ze nòg dichter op elkaar, wat zorgt voor een extra volle natuurlijke haar look. De chopstick – dé trend [op het gebied van haar tools] van dit moment – zet het haar eenvoudig én binnen no time om in een hippe bos met krullen.

Veiligheid: Het handvat van de Max Pro Twist krultang is gemaakt van het hittebestendige materiaal rubber. Hierdoor wordt het handvat nooit warm en ligt deze lekker in de hand. Bij de chopstick wordt een hittebestendige handschoen bijgeleverd, welke je kan gebruiken om het haar gemakkelijk om de keramische staaf heen te wikkelen zonder je handen te verbranden. De Twist is binnen 4 seconden warm en klaar voor gebruik. Dankzij de dubbele voltage is de Twist krultang ook geschikt voor gebruik in het buitenland. Verder is de krultang voorzien van een veilige shut-off functie. De Twist chopstick valt - na 60 minuten ongebruikt te zijn - automatisch uit.

Levenslange Garantie: De Max Pro Twist Krultang 9mm – Chopstick heeft na registratie een levenslange garantie.

Maat:
Max
Materiaal:
Volledig keramisch
Voorraad: