Merkloos / Sans marque Merah Steampod Pro - Stoomstijltang- stijltang - Infrarood technologie - groen

79,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Merkloos / Sans marque Merah Steampod Pro - Stoomstijltang- stijltang - Infrarood technologie - groen

Met de Merah steampod Pro haal je de perfecte, betaalbare stijltang in huis. Door de kracht en zachtheid van deze Merah stoomstijltang creëer je iedere dag in een handomdraai dé perfecte look zonder je haar te beschadigen. Wij raden het normale kraanwater ( te hard en ongezuiverd) af, omdat het op den duur schadelijk kan zijn voor de steampod. De Merah steampod Pro is dunner en lichter, namelijk 37% lichter en 14% dunner dan de andere steampods. Ook is het een stuk compacter dankzij het ingebouwde waterreservoir. De Merah steampod pro heeft een extra lange snoer die 360° kan ronddraaien. Deze stijltang is geschikt voor alle haartypes.


De Merah steampod+ beschikt over vijf verschillende temperatuurstanden, variërend van 120 tot 230 °C. Met behulp van het ingebouwde LCD display kun je gemakkelijk de temperatuur instellen en aflezen. In vergelijking met de traditionele stijltangen is de Merah steampod Pro gebruiksvriendelijk en creëert continu stoom waardoor uw haar sneller stijl of gekruld is met een natuurlijke uitstraling. Door de stoom wordt uw haar gevoed en blijft uw haar verzorgt en gezond. De keramische platen met ionische technologie beschermen je haar tegen de hoge temperaturen.


Ingebouwd waterreservoir!
Wij hebben het waterreservoir geïntegreerd in de stoomstijltang! Daardoor is het één geheel waardoor het apparaat compacter is, lichter in gewicht en veel gebruiksvriendelijker.

Ionentechnologie! Een veel gemaakte fout is dat mensen denken dat het stoom zorgt voor het stijlen dan wel krullen van je haar maar niets is minder waar. Voor puur het gladstrijken van je haar zou je naar een goedkopere stijltang kunnen kijken. Waarom je er stoom bij wilt is omdat je haar daardoor glanzender, sterker en zachter wordt! Als je onze stoomstijltang gebruikt komt er automatisch stoom uit de stoomgaten die verwerkt zijn in de keramische platen. Deze stoom zorgt ervoor dat er negatieve ionen vrijkomen waardoor de haarscrubben open gaan staan. Op deze manier wordt ook de kern van je haar verzorgt en kan het tot 80% van je beschadigden haren herstellen.


Voordelen van de Merah steampod

 • Voor elk haartype geschikt
 • 5 instelbare temperatuurstanden: 120-150-180-210-230°C
 • Automatisch uit na een uur
 • Ergonomisch licht ontwerp
 • Multifunctioneel inzetbaar
 • Digitaal LCD display
 • Stoom voor gezond haar en perfect resultaat
 • Verstelbare keramische platen
 • Ionen technologie
 • Multifunctioneel inzetbaar
 • Stoomgenerator met ingebouwd waterreservoir
 • Extra lange, 360 graden roterende snoer


Tevredenheidsgarantie Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing.