Zwarte Carmen CR1070 - Stijltang - 55 Watt - Keramisch - Fast heat functie

20,99
5 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Carmen CR1070 - Stijltang - 55 Watt - Keramisch - Fast heat functie

Deze Carmen CR1070 stijltang is voorzien van extra lange platen, maar liefst 110 mm! Deze zorgen in korte tijd voor een glanzend en gezond resultaat. Ook zijn deze platen gemaakt met een keramische coating, hierdoor kan je gemakkelijk door het haar glijden of je nu dun of dik haar hebt. Het was nog nooit zo gemakkelijk om prachtig steil haar te creëren. Dankzij de 'fast heat' functie kun je de stijltang binnen 1 minuut gebruiken. Afhankelijk van jouw haartype kan de temperatuur van de stijltang aangepast worden van 130°C tot 230°C. In het kader van veiligheid schakelt de stijltang zich na het gebruik van 1 uur uit. Dus stel dat je een keer niet zeker weet of je de stijltang hebt uitgezet, dan hoef je je geen zorgen te maken.

  • Keramische coating
  • Fast heat functie
  • Extra lange platen
  • Klaar om binnen een minuut te gebruiken
Keramische coating
Een keramische coating zorgt voor een egale warmteverspreiding en maken je haar anti-frizz. Het materiaal geleidt de warmte gelijkmatig door de buis, waardoor elk deel van de gewikkelde haarlok van dezelfde hoeveelheid warmte geniet. Dit komt niet alleen ten goede van de vorm in je haar, maar ook van de gezondheid van je haar. Immers, als een plek warmer wordt dan andere plekken, zal het haar dat die plek aanraakt sneller verbranden dan op andere plekken. Daarnaast bevat keramiek negatieve ionen. Deze negatieve ionen maken je haar tijdens het krullen/stijlen minder statisch en dus gladder. Informatie over gebruik
Stijltangen hebben 2 of soms zelfs 8 warmtestanden. Niet voor alle haartypes heb je deze krachtige standen nodig. Fijn tot normaal haar heeft al voldoende aan de lagere stand van bijvoorbeeld 175 °C. Het resultaat is zelfs mooier, omdat je het haar niet onnodig beschadigd. Wat dikker haar is natuurlijk dikker van structuur en heeft dus ook meer nodig om het haar om te vormen (in slag, steiler, krul) je moet dan denken aan een temperatuur van rond de 200 °C. Hiervoor kan je de hogere stand gebruiken, maar wij adviseren dan wel de stijltang niet te lang op dezelfde plaats te houden. Eén keer over een pluk heen gaan is voldoende. Voor beide haartypes is het belangrijk om van te voren een hitte bescherming te gebruiken in het haar.

Materiaal:
Keramische coating,   keramisch
Voorraad: