Yummygums - Hair & Beauty Haarvitaminen 60 gummies vol Biotine, Selenium en Bamboo extract voor sterker haar en nagels

29,50
De beste prijs bij bol.com


Merk:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Yummygums - Hair & Beauty Haarvitaminen 60 gummies vol Biotine, Selenium en Bamboo extract voor sterker haar en nagels

Yummygums Hair & Beauty is een vitamine gummie die de groei van je haar, huid en nagels ondersteunt. In de gummie met frambozensmaak zitten 13 vitamines en mineralen verwerkt waaronder Biotine, Selenium en Bamboe-extract. De gummies zijn 100% vegan en gemaakt zonder kleur of smaakstoffen. In een pot Yummygums zitten 60 gummies, goed voor 1 maand gebruik. De gummies zijn ook verkrijgbaar bij de betere kapsalon door heel Nederland. In tegenstelling tot veel concurrerende producten in de markt bevatten onze gummies niet het giftige titanium dioxide.
Voor wie is Yummygums Hair & Beauty geschikt?
- Iedereen die graag sterker en sneller groeiend haar wil - Iedereen die graag sterkere en hardere nagels wil - Elke kapsel dat wel wat extra ondersteuning kan gebruiken (bv. na zwangerschap, overgang etc.) - Vanaf 12 jaar
Waarom gummies Vitamine gummies zijn een leuke, lekkere en laagdrempelige manier om je dagelijkse vitamines tot je te nemen. Dit zorgt er voor dat je het makkelijker meeneemt in je dagelijkse routine, met regelmaat gebruikt en daardoor echt de gewenste effecten meemaakt.
Wat zijn de werkzame stoffen? Biotine Is een belangrijk component in het natuurlijke haar productieproces en speelt een belangrijke rol in de totale gezondheid van de huid en nagels. Selenium Dit mineraal zorgt voor behoud van sterk haar. Zij ondersteunt het lichaam bij het verwerken van proteïnen, het hoofdbestanddeel van haar. Bamboe extract De rijkste natuurlijke bron van silicium dat helpt bij het herstellen van de gezondheid, glans, en zachtheid van droog, zwak en beschadigd haar. Hoelang moet ik Yummygums Hair & Beauty gebruiken Onze klanten melden een merkbaar effect op de groei en hardheid van hun nagels na ongeveer 1 maand gebruik. Een merkbaar effect op het haar wordt na ongeveer 2-3 maanden gebruik gemeld. Wij adviseren Yummygums Hair & Beauty minimaal 3 maanden te gebruiken om te kijken of de vitamines voor jou het gewenste effect hebben. Elk lichaam is anders, dus het is niet te garanderen dat de vitamines voor jou het gewenste effect hebben. Op onze site vind je verschillende reviews van klanten die je een idee kunnen geven wat het voor jou zou kunnen betekenen. Geen giftige Titanium dioxide? Hoe zit dat? In sommige concurrerende producten wordt de stof titanium dioxide (E171) gebruikt als kleurstof en bindmiddel. Uit onderzoeken is gebleken dat deze stof darmflora kan beschadigen en er is zelfs verband gevonden met hogere risico’s op darmkanker. In Frankrijk is het gebruik van deze stof in voedingsmiddelen vanaf 2020 verboden. De Europese Unie overweegt momenteel een verbod in de gehele EU op te leggen en veel grote voedselproducenten stoppen op uit zichzelf met het gebruik van deze stof. Yummygums maakt dan ook GEEN gebruik van deze stof!